About us

På bostadsmarknaden möts säljare och köpare vanligtvis på Hemnet. Som många erfar, så är detta en intensiv period för båda parter.

Vår erfarenhet visar att det finns köpare som av olika anledningar inte önskar gå igenom den traditionella processen. De vet ofta precis vad de söker och har medlen att erbjuda mer.

LANDBRIDGE kopplar samman säljare med köpare direkt utan att göra avkall på säljarens intressen. Tvärt om!

Här på Landbridge kommer vi alla från olika håll; nämligen Produktutveckling, Fastighetsutveckling och Finansiell sektor. Nästan ingen av oss har någon större säljbakgrund. Vi har däremot alla erfarenhet av att av skapa vinnande koncept genom synnergieffekter. Dessa effekter säljer sig själva. Vinn-Vinn!

Our Team

Sergey.jpg

Sergey Kazachenko

Sergey är vår VD och jobbar främst med det ekonomiska. Det är han som håller skutan flytande. Med bakgrund som finansiell rådgivare åt några av de största kunderna hos Swebank och Pareto bytte han in tryggheten mot ett liv som entreprenör och grundare till bolag som SCH Investments och KL Property Partners

Erik.jpg

Erik Linton

Erik är vår Vice VD som har kontakt med både köpare och säljare. Erik ligger bakom flera bolag inom fastigheter och utbildning. Som entreprenör engagerar sig Erik enbart i företag med stark vinn-vinn model där alla som deltar har lika villkor och uppsida.

Daniel.jpg

Daniel Mattisson

Daniel är en av initiativtagarna till LANDBRIDGE och jobbar med det operativa. Det är han som har nöjet att kontakta villaägare. Hans bakgrund är produktutveckling och har jobbat med kunder som Porsche, Volvo, AtlasCopco och Blueair.

BACK TO TOP