About us

Landbridge presenterar och projekterar fastighetsaffärer för både köpare och säljare. Vi möjliggör Vinn- vinn eftersom vår verksamhet bygger på relationer och långsiktighet. Vi skapar synergier för parterna i alla marknadslägen.

Vårt fokus ligger just nu på att skapa synergi mellan dem som är drabbade av den nya marknaden. På senare tid har vi sett ett ökat behov av mindre projekt. Exempelvis får vi förfrågningar av hyresvärdar som nu drabbas av allt fler tomma lokaler som följd av ökat antal konkurser. För att optimera för bästa resultat sysselsätter vi de främsta utvecklarna vi har lokalt.

På så vis hoppas vi att vi kunna påverka antalet duktiga aktörer som finns kvar när uppgången är tillbaka.

Landbridges köpare består av kvalitetssäkrade fastighetsutvecklare med expertis inom en rad olika nischer. Gemensamt är att vi bara jobbar med de främsta utvecklarna inom respektive område. Området kan vara alltifrån konvertering av ytor till utveckling av bostadsområden.

Här på Landbridge kommer vi alla från olika håll; nämligen Produktutveckling, Fastighetsutveckling och Finansiell sektor. Nästan ingen av oss har någon större säljbakgrund. Vi har alla däremot erfarenhet av att skapa vinnande koncept genom synergieffekter. Dessa effekter säljer sig själva. Vinn-Vinn!

Landbridge teamet

Sergey.jpg

Sergey Kazachenko

VD & Affärsutveckling

Sergey jobbar med våra investerare och affärsutveckling. Med bakgrund som finansiell rådgivare åt några av de största kunderna hos Swebank och Pareto bytte han in tryggheten mot ett liv som entreprenör och grundare till bolag som Navian Investment Group och Propetly.

Erik.jpg

Erik Linton

Vice VD & Teknisk rådgivning

Erik teknsikt kunning och jobbar med både köpare och säljare. Han ligger bakom flera bolag inom fastigheter och utbildning. Som entreprenör engagerar sig Erik enbart i företag med stark vinn-vinn model där alla som deltar har lika villkor och uppsida.

Daniel.jpg

Daniel Mattisson

Projektansvar & Affärsutveckling

Daniel är en av initiativtagarna till LANDBRIDGE och som projektledare och det operativa. Hans bakgrund är produktutveckling och har jobbat med kunder som Porsche, Volvo, AtlasCopco och Blueair.

BACK TO TOP