ERBJUDANDE

Erbjudande till Kontaktade fastighetsägare

Vad roligt. Er fastighet uppfyller preliminärt en av våra kunders fastighetsprofiler. Vi rekommenderar starkt att undersöka alternativet även om man bara är lite nyfiken, men speciellt om man har tänkt sig att sälja inom en femårsperiod.

Vi har troligtvis vänt oss till fler i granskapet så vänta inte för länge, fyll i vår intresse anmälan ovan om detta låter intressant.

Värt att nämna är att man som säljare också får en enklare process. Priset avtalas direkt. Det finns inget behov för renovering, styling, fotografering eller visning. På dagens marknad tror vi att detta är mycket uppskattat då extra visningar har blivit norm och säljpriset är inte alltid längre högre än utgångspriset.

Om man summerar fördelarna för en säljare i ett enda ord så vore det mest passande kanske “Sinnesro.” Tänk att säkra högsta betalning direkt och dessutom slippa alla avgifter och projekt kring städning och visning. Istället kan ni börja fundera på när det passar er att lämna över.

Om detta låter intressant så kontakta oss genom att fylla i era uppgifter nedan men vänta inte förlänge då vi troligtvis har vänt oss till fler i granskapet.

BACK TO TOP